Screens bestellen op Directeenrolluik.nl

Op Directeenrolluik.nl kunt u heel eenvoudig screens bestellen die aan al uw eisen voldoen. U stelt deze screens namelijk gewoon zelf eenvoudig samen met onze fijne calculator. Binnen enkele minuten heeft u uw eigen screens samengesteld, ziet u de prijsopgave en kunt u de screens direct online bestellen. Online screens bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Wat is Directeenrolluik.nl?

Directeenrolluik.nl is dé online webshop voor diverse soorten zonweringen zoals rolluiken, rolpoorten, screens en meer. Het team van Directeenrolluik.nl bestaat enkel en alleen uit specialisten die het voor u zo eenvoudig mogelijk willen maken om zelf een screen of iets anders te bestellen. In onze handige calculator hebben onze specialisten alvast per onderdeel elke mogelijkheid gezet. U hoeft alleen nog maar de gewenste maten van uw screen en uw voorkeuren per onderdeel op te geven. Nadat u de calculator volledig hebt ingevuld, ziet u direct wat de prijs en de te verwachte leverdatum is. U weet bij ons dus direct waar u aan toe bent!

Hoe werkt de screen calculator?

Per product dat u bij ons kunt bestellen, hebben wij een handige calculator gemaakt. Wanneer u graag screens wilt bestellen, is het noodzaak dat u eerst bepaalt of u screens met rits of zonder rits wilt. Afhankelijk hiervan, kunt u op de juiste calculator klikken. Vervolgens krijgt u allerlei opties te zien. Zo kunt u de gewenste maten invoeren, kiezen uit diverse soorten kappen en zelfs bepalen aan welke zijde u de bedienings-of kabelzijde wilt hebben. Daarnaast zijn er nog diverse andere opties beschikbaar, waardoor u echt een screen krijgt dat aan al uw wensen voldoet.

Wat is het verschil tussen screens met rits en screens zonder rits?

Hieronder lichten wij het verschil toe tussen screens met rits en screens zonder rits. Wanneer u dit verschil weet, wordt het namelijk een stuk eenvoudiger om de voor u juiste screens te bestellen.

Een screen zonder rits

Een screen zonder rits is eigenlijk de standaarduitvoering van een screen. Bij zo’n screen houdt de onderste lat het doek strak. Omdat er geen rits aanwezig is, is er aan alle kanten een kleine kier te zien tussen de geleider en het doek. Dit is eventueel te verhelpen met een kierklip, dat is een stukje aluminium dat over het doek heen gaat. Uiteraard kunt u het ook prettig vinden dat een doek zonder rits niet compleet verduisterend is. Het doek zal namelijk wel ontzettend veel zonlicht weren, waardoor u het een stuk koeler in huis heeft maar het is niet compleet donker in uw huis. Wilt u graag screens zonder rits bestellen? Stel de producten dan op deze pagina samen.

Een screen met rits

Een screen met rits, ook wel een ZIP-Screen genaamd, is een screen waarbij het doek aan weerskanten door een rits wordt geleid. Hierdoor is er bij dit doek geen sprake van een kleine kier. Een ZIP-Screen heeft ook een veel betere windvastheid, waardoor ook de isolatiewaarde ook nog eens beter is dan die van een standaard screen. Wilt u graag ZIP-Screens bestellen? Dan kunt dat op deze pagina doen!