Rolluiken op maat bestellen? Dat kan bij Directeenrolluik.nl!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij waarbij u rolluiken op maat kunt bestellen? Dan bent u bij Directeenrolluik.nl op de juiste plek! Bij ons kunt u namelijk diverse rolluiken op maat bestellen, waarbij u bij elk onderdeel van het rolluik de keuze heeft uit meerdere opties. Hierdoor krijgt u bij Directeenrolluik.nl rolluiken die aan al uw wensen voldoet. Lees snel verder!

Wat is Directeenrolluik.nl?

Directeenrolluik.nl bestaat uit een team van professionals met jarenlange ervaring in de zonwering. Wij hebben Directeenrolluik.nl opgericht, omdat wij het voor iedereen mogelijk willen maken om op een eenvoudige en snelle manier rolluiken te bestellen die aan al uw wensen voldoet. Bovendien leveren wij enkel en alleen rolluiken van bekende merken en uitstekende kwaliteit. Dankzij onze service kunt u dus eenvoudig en snel goede rolluiken kopen en bij u laten bezorgen.

Hoe kunt u op Directeenrolluik.nl rolluiken op maat bestellen?

Op Directeenrolluik.nl kunt u erg gemakkelijk en snel diverse rolluiken op maat bestellen. Dit kunt u namelijk gewoon zelfstandig zonder tussenkomst van ons doen met onze online calculator. Zodra u op onze online calculator klikt, kunt u direct beginnen met het op maat maken van uw rolluiken. Het is wel handig om van tevoren de maten van de rolluiken te weten. Deze maten kunt u zelf opmeten aan de hand van onze duidelijke meetinstructies. Het is ook handig als u al weet of u standaard of gekoppelde rolluiken wilt. Voor beide uitvoeringen hebben wij namelijk een andere calculator.

Het samenstellen van uw rolluiken

In de calculator kunt u per onderdeel kiezen welke uitvoering u wilt hebben. Zo kunt u kiezen voor een afgeschuind of een ronde kap. U kunt zelfs uit uiteenlopende bedieningszijden en kabeluitgangen kiezen. Geef vervolgens aan in welke kleuren u de omkasting en het pantser wilt hebben. U kunt hierbij voor dezelfde kleuren kiezen, maar u kunt het ook mooi vinden dat de omkasting juist een andere kleur heeft dan het pantser. Zodoende maakt u bij elk onderdeel van de calculator een keuze, waardoor u op het eind zelf uw rolluiken op maat heeft gemaakt. Wanneer u bij elk onderdeel uw keuze heeft doorgegeven, krijgt u direct te zien hoeveel uw rolluiken op maat kosten. U weet dus direct waar u aan toe bent en hoeft niet te wachten op een offerte van onze kant. U kunt de rolluiken zelfs gewoon direct bestellen.

Wanneer worden mijn rolluiken op maat geleverd?

De levertijd van rolluiken die op maat worden gemaakt, hangt van een aantal factoren af. Gemiddeld duurt het ongeveer 3 tot 4 weken dat wij rolluiken kunnen leveren. In de calculator ziet u trouwens op het eind niet alleen de kosten van de door u samengestelde rolluiken staan, maar ook de te verwachte leverdatum.

Wij bezorgen de rolluiken met RegioTransport Rijssen naar Nederland, Vlaanderen en West-Duitsland. Wilt u uw bestelling liever bij ons op locatie ophalen? Dan is dat ook gewoon mogelijk! U kunt dan het beste even contact met ons opnemen om een afspraak te maken.