Rolpoort kopen? Dat doet u bij Directeenrolluik.nl!

Wilt u graag een rolpoort kopen dat aan al uw wensen voldoet? Dan bent u bij Directeenrolluik.nl aan het juiste adres! Naast rolluiken verkopen wijn namelijk ook diverse rolpoorten. Stel zelf uw eigen rolpoort samen met onze handige calculator!

Wat is een rolpoort?

Een rolpoort is in feite een erg groot rolluik dat doorgaans bij garages als deur wordt gebruikt. De poort neemt namelijk weinig ruimte in beslag en is daardoor de ideale oplossing voor garages. De poort wordt veelal gebruikt in situaties waarbij een rolluik te klein is en/of niet genoeg de ruimte beveiligd. De constructie van de poort is erg sterk, waardoor deze niet alleen als een goede garagedeur kan fungeren, maar ook als een veilige afsluiting van winkels en andere panden.

Wat is het verschil tussen een rolpoort en een rolluik?

Een rolpoort werkt net zoals een rolluik: de lamellen worden rond een as opgerold in een gesloten kast. Het verschil is dat een poort in grotere formaten verkrijgbaar is dan een luik. Daarbij zijn de lamellen en profielen van een poort ook een stuk groter dan bij een luik. Hierdoor is de poort stabieler dan een luik.

 

Welke rolpoorten kunt u op Directeenrolluik.nl bestellen?

Op Directeenrolluik.nl zijn diverse soorten rolpoort verkrijgbaar. Sterker nog: wij maken een rolpoort speciaal voor u op maat. Hierdoor weet u zeker dat de poort aan al uw wensen voldoet. U hoeft hier overigens geen offerte voor aan te vragen. Met onze Rolpoort Calculator kunt u namelijk heel eenvoudig zelf online een rolpoort samenstellen. U heeft hierbij de keuze uit een aantal opties, zoals diverse typen lamellen en verschillende soorten kleuren. Nadat u al uw voorkeuren heeft ingevoerd, ziet u vanzelf wat de totale prijs en de te verwachte leverdatum van de door uzelf samengestelde poort is. Uiteraard kunt u de poort direct online bestellen en zullen wij zo snel mogelijk voor u aan de slag gaan!

Waarom een rolpoort kopen op Directeenrolluik.nl?

Bij Directeenrolluik.nl weet u zeker dat u een prachtig rolpoort krijgt die niet alleen aan al uw wensen voldoet, maar ook van uitmuntende kwaliteit is. Wij leveren namelijk enkel en alleen rolluiken, screens, rolpoorten en meer van betrouwbare merken en kwalitatief hoogwaardige materialen. Bovendien bestaat ons team enkel en alleen uit ervaren specialisten waarbij de service hoog in het vaandel staat. Dat kunt u al merken aan onze online calculator waarmee u zelf een rolpoort kunt samenstellen en direct de totale prijs kunt zien. Hierdoor weet u bij ons direct waar u aan toe bent en heeft u uw rolpoort op maat zo snel mogelijk in huis. U kunt de rolpoort zelf kosteloos bij ons ophalen of gebruikmaken van onze fijne bezorgservice.

Vragen? Neem contact met ons op!

Wij hebben het online bestellen van een rolpoort zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Heeft u toch een vraag of wilt u graag advies op maat van één van onze ervaren professionals? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij helpen u graag!