Onze missie

1

Inmeten

2

Online bestellen

3

Snel geleverd

Zo gemakkelijk is het. Overigens leveren wij altijd alleen uitmuntende kwaliteit. En dat tegen een scherpe prijs.

Marcel Nijhuis

Met meer dan 10 jaar ervaring in zonwering is Marcel uw eerste schakel. Hij beantwoordt uw vragen en staat klaar voor deskundig advies. Verder bestelt Marcel de juiste onderdelen om uw product te produceren en regelt hij het vervoer.

Wessel Klein Snakenborg

Wessel maakt het technisch mogelijk om via deze website op een eenvoudige manier te kunnen bestellen. Hij pleegt het onderhoud, en dankzij enige kennis van HTML, Javascript en een beetje PHP wordt deze website steeds beter.

Martien Klein Snakenborg

Martien is al sinds 1994 actief in de kunststof kozijnen branche, en sinds 2019 ook online. Hierbij komt zonwering al snel om de hoek kijken. Martien heeft een nuchtere kijk op de technische details en bekommert zich om een snelle orderverwerking.

Op zoek naar een eenvoudige manier van zonwering bestellen?

Wij zijn er voor eenieder. Het aanvragen van offertes behoort tot het verleden. U berekent nu zelf de prijs! Dankzij onze configurators stelt u uw zonweringsproduct helemaal op maat samen. We hebben deze procedure zo eenvoudig mogelijk gemaakt zodat iedereen aan de slag kan.

A-Merken: Alukon, Copaco, Sattler en Dickson.

Wij zijn voor de volle 100% overtuigd van de kwaliteit van bovengenoemde merken. Stuk voor stuk leveren ze zowel een excellente kwaliteit als een flexibel assortiment. Op die manier kunnen wij u het ideale zonweringsproduct laten samenstellen, afhankelijk van uw wensen en situatie.

Waar wacht u nog op?