Eenvoudig en snel een rolluik kopen? Dat kan bij Directeenrolluik.nl!

Wilt u eenvoudig en snel een rolluik kopen? Bestel uw rolluik dan op Directeenrolluik.nl. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten rolluiken van diverse merken en van uitstekende kwaliteit. Op deze pagina leest u meer over onze fijne en vliegensvlugge service.

Waarom een rolluik kopen bij Directeenrolluik.nl?

Online en snel een rolluik op maat kopen, is nog nooit zo eenvoudig geweest als bij ons. Bovendien kunt u bij ons genieten van een uitstekende service en scherpe prijzen. Hieronder lichten de voordelen van het kopen van een rolluik op Directeenrolluik.nl graag voor u toe.

Eenvoudig bestelproces

Dankzij ons eenvoudig bestelproces kunt u heel gemakkelijk zelf een rolluik op maat bij ons bestellen die aan al uw wensen voldoet. Dankzij onze handige en uitgebreide configurators, is het namelijk niet meer nodig om bij ons een offerte aan te vragen, maar kunt u zelf eenvoudig de rolluik samenstellen die u wilt. Hierdoor ziet u niet alleen direct wat de prijs van het rolluik gaat zijn, maar kunt u deze ook direct bij ons bestellen. Is het samenstellen van een rolluik dan niet moeilijk? Nee, hoor! Wij hebben de configuratos zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat iedereen ermee kan werken. Probeer het zelf maar eens uit!

Uitstekende kwaliteit

Wij leven uitsluitend rolluiken van uitstekende kwaliteit. Wij leveren namelijk alleen rolluiken van merken waarvan wij 100% zeker weten dat zij excellente kwaliteit leveren. Dat zijn:

Koopt u een rolluik op Directeenrolluik.nl? Dan weet u zeker dat u een degelijk luik ontvangt!

Snelle levering

Wanneer u een rolluik bestelt, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk geleverd krijgen. Daarom profiteert u bij ons van een snelle bestel- en leverproces. U kunt een rolluik namelijk zelf direct bij ons bestellen, zonder dat u daarvoor eerst bij ons een offerte hoeft aan te vragen. Vervolgens zullen wij uw bestelling binnen 3 tot 4 weken bij u op locatie bezorgen.

Welke rolluiken kunt u kopen bij Directeenrolluik.nl?

Bij ons kunt u kiezen uit twee soorten rolluiken, namelijk:
Een standaard rolluik; en een gekoppeld rolluik.

Standaard rolluik kopen

Het standaard rolluik die u bij ons kunt kopen, hebben wij in diverse maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Daarnaast kunt u ook u bij deze rolluik kiezen uit maar liefst 13 verschillende kleuren. U kunt zelfs zelf kiezen hoe u het rolluik wilt bedienen. Hierbij heeft u de keuze uit een bandopwinder, motor met opbouwschakelaar en een motor die u op afstand kunt bedienen met een afstandsbediening.

Gekoppeld rolluik kopen

Naast het standaard rolluik, kunt u bij ons ook een gekoppeld rolluik kopen. Met een gekoppeld rolluik worden rolluiken bedoeld die naast elkaar onder een kap komen. De luiken worden in het midden aan elkaar gekoppeld en zien er daardoor uit als 1 groot rolluik. U kunt de gekoppelde luiken tegelijkertijd omhoog en omlaag laten gaan. Een gekoppeld rolluik is dus ideaal wanneer u een groot raam heeft.

Vragen? Bekijk onze FAQ of neem contact op!

Zoals u ziet, kunt u bij Directeenrolluik.nl heel eenvoudig zelfstandig een rolluik kopen. Heeft u vragen? Bekijk dan eens onze FAQ, want daar hebben wij de vragen beantwoord die het meeste aan ons worden gesteld. Staat u vraag daar niet tussen? Dan mag u natuurlijk gewoon geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, want wij helpen u graag!