Een screen kopen? Dat doet u op Directeenrolluik.nl!

Wilt u graag een screen kopen? Dan kunt u dat direct en heel eenvoudig doen op Directeenrolluik.nl! Met onze handige calculator stelt u erg gemakkelijk zelf uw screen samen en kunt u hem daarna direct bestellen. Een screen kopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Waarom een screen kopen?

De meest voorkomende reden om een screen te kopen, is als zonwering voor uw huis. Een screen houdt namelijk zonlicht goed tegen en u kunt ermee een compleet raam bedekken. Met een screen kunt u het op een warme zomerdag zo koel mogelijk houden in huis. Om zo veel mogelijk zonlicht tegen te gaan, is het uiteraard verstandig om voor elk raam met een screen te bedekken. Hoeveel screens u het beste kunt kopen, hangt dus compleet af van het aantal ramen dat u in huis heeft.

Tevens zijn screens natuurlijk niet alleen goed te gebruiken als zonwering in huizen. Ook bedrijfspanden, winkels en andere gebouwen kunt u perfect voorzien van screens. Een screen ziet er netjes en stijlvol uit, waardoor ze geen afbreuk zullen doen aan het aanzicht van uw pand.

 

Waarom een screen kopen op Directeenrolluik.nl?

Wilt u zeker weten dat u een degelijke screen koop van hoogwaardige kwaliteit? En wilt u ook graag dat de screen aan al uw eisen voldoet? Bestel uw screen dan op Directeenrolluik.nl. Op onze website stelt u namelijk zelf eenvoudig een screen samen en kunt u direct zien wat de prijs van uw screen is. Bovendien kunt u de screen ook direct eenvoudig bestellen.

Stel uw eigen screen samen!

Dankzij onze online calculator is het heel eenvoudig om op onze website zelf uw screen samen te stellen. Bovendien heeft u bij elk onderdeel van de screen de keuze uit diverse opties. Hierdoor kunt u bij Directeenrolluik.nl een screen kopen die volledig aan al uw wensen voldoet.

Bij Directeenrolluik.nl heeft u namelijk de keuze uit:

  • Screens zonder rits en screens met rits;
  • Verschillende typen kappen;
  • Diverse kleurmogelijkheden;
  • Verschillende bedieningsmogelijkheden;
  • Diverse typen geleiders;
  • 5% of 3% licht doorlatendheid.

Wat is het verschil tussen een screen zonder rits en een screen met rits?

Bij Directeenrolluik.nl kunt u kiezen uit twee diverse uitvoeringen, namelijk:

  • Een standaard screen met rits;
  • En een screen zonder rits.

Bij een standaard screen zonder rits wordt het doek enkel strak gehouden door de zwaartekracht van de onderste lat. Hierdoor zal er altijd aan weerskanten een kleine kier tussen de geleider en het doek zijn. Het doek kan ook wapperen in de wind. Bij een screen met rits is het doek aan weerskanten geleid door een rits. Hierdoor is er bij deze uitvoering geen sprake van een kier en zal het doek ook niet wapperen in de wind. Daarnaast is ook de isolatiewaarde van een screen met rits beter dan die van een screen zonder rits.

Bestel uw screen vandaag nog!

Er zijn dus genoeg redenen om op Directeenrolluik.nl een screen te kopen. Bestel uw screen vandaag nog en ontvang hem binnen 3 tot 4 weken bij u op locatie! Heeft u een vraag? Kijk dan even of deze al op onze Veelgestelde Vragen-pagina wordt beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Dan mag u uiteraard gewoon contact met ons opnemen, want wij helpen u graag!