Waarom u moet kiezen voor een rolluik of screen met zonnepaneel. Dat ontdekt u op Directeenrolluik.nl!

Als u graag een rolluik wilt bestellen waarmee u bent voorbereid op de toekomst, dan bent u bij ons op het juiste adres. Want met een rolluik of screen met zonnepaneel werkt u mee aan energieneutraal wonen en leven! Profiteer van alle voordelen van zonne-energie!

Wij zetten eenvoudig en snel alle voordelen van een rolluik of screen met zonnepanelen voor u op een rij. Leuke bijkomstigheid is dat u er ook voor kunt kiezen om deze rolluiken of screens op zonne-energie te gaan bedienen middels een app via WIFI op uw mobiel of tablet. Hiervoor hoeft u alleen de WiFi Bridge maar mee te bestellen.

Met rolluiken op zonne-energie van Directeenrolluik.nl kunt u niet alleen genieten van optimale zonwering en privacy, maar ook energie besparen. Onze rolluiken zijn uitgerust met geïntegreerde zonnepanelen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Hierdoor werken de rolluiken volledig op zonne-energie, zonder dat er extra stroomvoorziening nodig is. Door te kiezen voor rolluiken op zonne-energie draagt u bij aan een duurzame toekomst en bespaart u tegelijkertijd op uw energiekosten.